Hyr Persgården

Hej!

Här får du information om priser och regler för uthyrning av Persgården. Du kan använda formuläret nedan för att göra en preliminär bokning. Ange datum och hur vi kan nå dig för att bekräfta din bokning.

Obs! Vi har inte längre möjlighet att hyra ut till vuxenkalas externt! 

Priser från 2016-04-01

Dag

Medlem  

  Övriga

Måndag - onsdag max till kl 22:00 150 kr 300 kr
Fredag - söndag, helger max till kl 23:00  250 kr 600 kr
Barnkalas (max 4 tim)    150 kr 300 kr

 

Det här ingår när du hyr

 

Regler för Dig som hyr Persgården

Du skall vara minst 25 år för att godtas som ansvarig för lokalen under uthyrningstillfället. Vi hyr ut för barnkalas för allmänheten samt för vuxenkalas för medlemmar i villaägareföreningen.

Du betalar hyran kontant när du får nyckeln till lokalen. Du lämnar namn och adressuppgifter, dessa raderas när nyckeln återlämnats och städningen av lokalen godkänts.

Du ansvarar för att uthyrningsregler följs och att för hålla god ordning. Du är aktsam om lokaler och inventarier. Om något går sönder anmäler Du detta till uthyraren när Du lämnar tillbaka nyckeln. Du kan komma att bli ersättningsskyldig för skador som uppkommit.

Parkering är inte tillåten utanför Persgården eller på vägen upp till huset. Av hänsyn till de boende på Brynolfs gata ska ingen parkering ske där heller.

Musik ska efter kl 23 spelas på en låg volym så att inte boende i området störs.

Använt porslin ska diskas och ställas tillbaka.Du ansvarar för att ta med dig soporna. De kärl som finns på utsidan lokalen är för dagbarnvårdarnas verksamhet. Inga sopor får läggas vid sidan om. Ev kostnader för uthyraren att transportera bort sopor får du betala.

Du ser till att lokalen lämnas välstädad. Entré, toaletter, kök och rum städas och golven våttorkas noga. Om städningen inte utförts på godtagbart sätt blir Du ombedd att åtgärda detta omedelbart. Om så inte sker får uthyraren anlita en städfirma och kostnaden debiteras Dig.

Du lämnar lokalen sist och är noga med att fönster och dörrar är stängda, ljuset släckt, spis m.m. är avstängda och att ingen finns kvar i lokalen. Observera att övernattning i lokalen inte är tillåtet!

Du får gärna använda gräsytorna i anslutning till Persgården på ett sätt som tar hänsyn till andra i området – både människor och djur. Det Du har tagit dit tar Du med tillbaka igen!  

Avbeställning av lokalen skall ske senast fem dagar före uthyrningstillfället, i annat fall får Du betala halva hyreskostnaden. Hyrestiden får bara överskridas efter överenskommelse med uthyraren.

Du ansvarar själv för utrustning, värdesaker eller andra tillhörigheter, som medförts till lokalen. Uthyraren har rätt att vägra uthyrning eller säga upp pågående uthyrning med omedelbar verkan om ovanstående regler bryts.

  

Är lokalen ledig? Kolla här!

 


(Lämna tom)
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)